... podmínky - ...::: PIZZA HERB - Nejlepší pizza široko daleko ! :::...

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

... podmínky



Minimální objednávka 80 Kč po J. Hradci
dopravné mimo J. Hradec - 8 Kč / km
mimo J. Hradec do 5 km musí být objednávka za minimálně 200 Kč
nad 5 km objednávka za minimálně 400 Kč
Při objednávce nad 500 Kč  jeden litr nápoje ZDARMA
V případě nedostupnosti volejte 775 584 842

Nápoje vozíme pouze k jídlu (alkoholické nápoje se podávají pouze osobám starším 18 let!)

Půl hodiny před zavírací dobou se dělají pouze PIZZY !

Čekací doba dle vytíženosti kuchyně.



10 Kč krabice na pizzu a velký obal
5 Kč malý obal
20 Kč maxi krabice



PŘÍJMÁME TYTO STRAVENKY



Děkujeme za věrnost a přejeme doboru chuť - pizzatým HERB !

Sdružení podnikatelů IČ 72190604


Alergeny směrnice EU :

Zajištění informovanosti našich zákazníků o alergenech obsažených v našich potravinách (dle směrnic EU č.1169/2011 čl. 21 a směrnice 2000/13)

1) Seznam alergenů, o kterých zákazník musí být informován, je umístněn na viditelném místě. Seznam alergenů musí být vždy předložen zákazníkovi na jeho vyžádání.
2) Jednotlivé skupiny sledovaných alergenů jsou očíslovány, a to od 1 do 14.
3) Na jídelník lístku, který je k dispozici u obsluhy a vstupu do provozovny, jsou čísly uvedeny za názvy jednotlivých pokrmů skupiny alergenů v pokrmu obsažené, a to dle zveřejněného seznamu.
4) Informovanost zákazníka o obsažených alergenech našich pokrmech je zajištěna následujícími třemi způsoby:
zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů umístněného u vstupu do naší provozovny
zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na vyžádání poskytnutého obsluhou
zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech dle jídelního lístku a seznamu alergenů od naší obsluhy
zákazník získá informaci o alergenech obsažených v našich pokrmech z jídelního lístku a seznamu alergenů na našich internetových stránkách, a to od 20.12.2014
5) Všechny způsoby informovanosti zákazníka musí být k dispozici zákazníkovi souběžně a zákazník si sám zvolí způsob, kterým chce být informován.


seznam alergenů ke stažení (pdf)

Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky